В УДФСУ провели День відкритих дверей в режимі онлайн

В УДФСУ провели День відкритих дверей в режимі онлайн

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) провели День відкритих дверей в режимі онлайн. Участь у ньому взяли близько 200 учасників з різних куточків України, які обирають майбутню професію та заклад вищої освіти, що готує відповідних фахівців. Найбільше гостей було із Житомирської, Волинської, Чернігівської, Полтавської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Рівненської та Київської областей, а також із міста Київ.

Відкриваючи захід, в.о. ректора Антон Монаєнко розповів присутнім про унікальність УДФСУ, який пройшов тернистий, втім успішний шлях від звичайного технікуму до провідного вишу країни і наголосив, що в університеті дбають не тільки про те, щоб студенти отримували якісні освітні послуги і цінні знання, а й практичні навички. «Для нас важливо, щоб студент отримував не тільки необхідні знання, а й мав можливість застосовувати їх на практиці ще під час навчання і ми створюємо для цього різні умови. У нас є можливість для студентів навчатися на дуальній формі освіти, а також проходити практику у різних провідних організаціях та компаніях нашої країни, з якими ми уже налагодили співпрацю. Це дозволяє студенту, після отримання диплому, точно знати де і ким він хоче працювати, у якому напрямку йти і будувати кар’єру», – підкреслив Антон Монаєнко.

Спеціально запрошена гостя з Міністерства фінансів України, якому підпорядковується УДФСУ, а саме начальниця відділу навчання та розвитку Департаменту роботи з персоналом та організаційного розвитку Олена Михайлова зауважила, що випускники університету завжди матимуть можливість працевлаштування. «Випускники нашого університету мають і матимуть можливість працювати за усіма напрямками фінансової системи, адже багато центральних органів виконавчої влади у сфері публічних фінансів спрямовуються та координуються Кабінетом Міністрів України через Міністерство фінансів України», – зауважила Олена Михайлова і додала: «Міністерство фінансів із задоволенням приймає студентів на практику, яку можна проходити на різних рівнях ще під час навчання. Програма практики достатньо широка і наші фахівці допомагають студентам зрозуміти та побачити яким чином працює фінансова система. Тому дуже хочу побачити вас на лавах нашого університету, а потім у стінах міністерства або інших державних органах».

Крім цього, гості заходу ознайомилися з університетом через іміджевий ролик, в якому показано усю матеріально-технічну базу УДФСУ, спеціально облаштовані аудиторії, які присвячені різним областям України і не тільки, а також побачили, які умови створені для проживання та проведення яскравого дозвілля під час студентських років.

Також, учасники заходу отримали ґрунтовні роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2021 року, ознайомилися із спеціальностями, освітніми програмами та перевагами навчання. Після цього, кожний учасник зміг перейти за посиланням на кафедри Навчально-наукових інститутів та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, щоб детальніше ознайомитися із спеціальностями, які цікавлять, а також прослухати змістовні тренінги, цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.

Запрошуємо на навчання до УДФСУ! Обирайте найкраще!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *