УДФСУ розпочинає співпрацю із Національною асоціацією арбітражних керуючих України

УДФСУ розпочинає співпрацю із Національною асоціацією арбітражних керуючих України

        Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) та Некомерційна професійна організація «Національна асоціація арбітражних керуючих України» (НААКУ) підписали Меморандум про співпрацю. Мета якого – обмін інформацією та досвідом в межах відповідних функцій та повноважень, а також здійснення наукової та практичної діяльності задля забезпечення утвердження принципу верховенства права, захисту прав і свобод людини та розвитку науки в Україні.

         Участь у заході взяли в.о. ректора  УДФСУ Антон Монаєнко, директор Навчально-наукового інституту права (ННІ права) Василь Топчій, завідувачка кафедри господарського права та процесу Наталія Никитченко та професор кафедри Віктор Крикун, а також в.о. голови НААКУ Олександр Бондарчук.

         Розпочинаючи захід, в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко зауважив, що в університеті продовжують розвивати ННІ права за різними напрямками і сьогодні в університеті історична подія. «Сьогодні один із визначних робочих днів, адже ми підписуємо Меморандум про співпрацю із Національною асоціацією арбітражних керуючих України. Уже обговорено і затверджено декілька напрямків спільної роботи. Серед них підвищення кваліфікації представників асоціації на базі університету, а також запровадження та розвиток нових дисциплін, за якими б готували майбутніх арбітражних керуючих, а в перспективі і створення відповідної кафедри», – зазначив Антон Монаєнко.

         В.о. голови НААКУ Олександр Бондарчук зізнався, що для асоціації це теж визначний день, адже УДФСУ – перший виш, з яким організація укладає угоду про співпрацю. «Сьогоднішня подія для нас дуже символічна, адже це перший заклад освіти з яким ми підписуємо Меморандум про співпрацю. Дуже приємно і важливо, що це саме Університет державної фіскальної служби, адже, як відомо, саме фіскальна служба проникає у всі сфери життя та діяльності країни. Ми прикладаємо максимум зусиль для популяризації нашої професії та підвищення кваліфікації наших працівників і приємно, що наші інтереси у цьому співпадають», – підкреслив Олександр Бондарчук і додав: «Ми цінуємо ті зусилля, які, для налагодження співпраці, уже доклав університет, інститут права та кафедра господарського права і процесу. Для нас це дуже цінно та важливо і ми розраховуємо на закріплення та розвиток нашої співпраці».

         У свою чергу директор ННІ права Василь Топчій зазначив, що для університету та інституту, зокрема, історична подія – стати першим вишем, з яким розпочинає співпрацю НААКУ і в УДФСУ ставляться до співпраці дуже відповідально. «Нам приємно, що наш університет – перший заклад освіти, з яким ви розпочинаєте співпрацю. Оскільки, відповідальними за реалізацію нашої співпраці буде кафедра господарського права та процесу на чолі з Наталією Валеріївною у якої горять очі реалізувати все задумане, то у нас це вийде! Адже головна мета нашої взаємодії – дати нашим студентам максимум знань і практичних навичок, щоб вони були затребувані на ринку праці», – підсумував директор ННІ права.

         Нагадаємо, нещодавно УДФСУ та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація адвокатів України» підписали Меморандум про співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *