І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа»

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа»

18 лютого 2020 року в Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФС України  відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» серед здобувачів вищої освіти ІІІ-V курсів.

Організатором та відповідальною за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади була кафедра фінансових ринків.

До складу організаційного комітету з проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» увійшли: д. е. н., професор, завідувач кафедри фінансових ринків Онишко С. В., к. е. н., доцент кафедри фінансових ринків Богріновцева Л. М., к. е. н., доцент кафедри фінансових ринків Вергелюк Ю. Ю., старший викладач кафедри фінансових ринків Венгуренко Т. Г., старший викладач кафедри фінансових ринків Федина В. В. 

У заході взяли участь 25 здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

З привітальним словом та побажаннями успіху і перемоги до студентів звернулась д. е. н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри фінансових ринків Світлана Василівна Онишко  та к. е. н., доцент, заступник директора Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Максим Олегович Житар.

Учасники повинні були вирішити конкурсне завдання, яке включало 2 блоки завдань, а саме: тестовий блок (20 тестових завдань) та розрахунковий блок (3 задачі). Максимальна кількість балів, яку могли отримати учасники – 100 балів.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» перемогу в олімпіаді здобули:

І місце – Шевцова Дар`я Дмитрівна  (група ФБДі-16-4);

ІІ місце – Хоменко Володимир Ігорович (група ФБДі-16-4);

ІІІ місце – Приходько Єлизавета Сергіївна (група ФМД-19-1).

Переможці набули права представляти наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа», що відбудеться на базі Тернопільського національного економічного університету.

Вітаємо учасників та бажаємо успіхів переможцям у ІІ етапі олімпіади!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *