До Університету завітали представники компанії Huawei Ukraine

До Університету завітали представники компанії Huawei Ukraine

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся ознайомчий візит представників китайської компанії Huawei Ukraine, а саме директора департаменту по роботі з ключовими клієнтами підрозділу корпоративного сектора Huawei в Україні Олега Сенькова та начальник відділу по роботі з партнерами Huawei Ukraine Чеп Джипін з метою налагодження співпраці шляхом визначення перспективних напрямів взаємодії.

Участь у зустрічі взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, в.о. проректора з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук та начальник відділу науково-дослідницької роботи управління стратегічного розвитку Департаменту стратегічного та міжнародного співробітництва ДФС України Юлія Мельник.

Під час зустрічі було обговорено низку ключових та актуальних питань в рамках реалізації міжнародної ініціативи «Один пояс – один шлях»(BRITACOM/BRITACEG). Як відомо, Концепція «Один пояс – один шлях» – міжнародна ініціатива КНР, яка спрямована на відродження Великого Шовкового шляху в сучасних умовах. Головною метою цієї ініціативи є удосконалення уже існуючих та створення нових торгівельних та транспортних шляхів, а також економічних коридорів, які будуть пов’язувати більше ніж 60 країн Центральної Азії, Європи та Африки, яка буде сприяти розвитку торгівельних відносин багатьох країн світу, зокрема і України.

 Також, учасники заходу обговорили перспективи двосторонньої співпраці між компанією Huawei Ukraine та УДФСУ. Крім цього, гості ознайомилися із життям та діяльністю навчального закладу, оглянули нові, сучасні тематичні аудиторії, які присвячені митницям та органам ДФС у різних областях України, морським портам, судам та, навіть, релігіям світу. Також, гості поспілкувалися із студентами, викладачами та працівниками УДФСУ.

Довідково:  Компанія Huawei є світовим лідером у сфері інформаційно-комунікаційних рішень та одна з найбільших телекомунікаційних компаній Китаю, що займається виробництвом обладнання для бездротових мереж, базових мереж, власне мережевими пристроями, терміналами та іншим апаратним забезпеченням. Компанія виробляє безліч різної продукції, зокрема: смартфони, розумні годинники, ноутбуки. Важливим стратегічним напрямом розвитку Huawei на світовому та українському ринках є наукові розробки та інновації. Обладнання та рішення Huawei використовуються більш ніж в 170 країнах світу. Компанія обслуговує більше третини населення земної кулі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *