21 травня 2018 року студенти-консультанти Навчально-практичної лабораторії “Юридична клініка” Навчально-наукового інституту права та курсанти Національного університету ДФС України прийняли участь у майстер-класі одного із провідних юристів-практиків – адвоката, керуючого партнера АО Attorneys United -Миколи Володимировича Голодняка.
Тема майстер класу: “Процесуальні документи: теорія та практика (на прикладі конкретних кримінальних проваджень)” . Ця тема є досить актуальною, оскільки невід’ємним атрибутом кримінально-процесуальної діяльності органів досудового розслідування, прокуратури та суду є складання кримінально-процесуальних документів: постанов, ухвал, клопотань, протоколів, доручень, 
повідомлень, обвинувальних актів, вироків і т. ін. Уміння правильно підготувати процесуальні документи, своєчасно та у відповідності до законодавства оформити їх, є запорукою прийняття неупередженого, законного та справедливого рішення судом, забезпечення захисту клієнта адвокатом та невідворотності покарання винної особи. 
Тому набуття курсантами, студентами, слухачами не тільки теоретичних знань щодо порядку здійснення кримінального провадження, а й практичних навичок складання необхідних кримінально-процесуальних документів є умовою їх успішної діяльності в майбутньому. Під час майстер-класу Микола Володимирович поділився власним досвідом щодо легалізації доказів, зауважив на особливостях і важливих дрібницях при оформленні деяких процесуальних документів, неврахувані яких може привести до визнання такого документу неналежно оформленним, зауважив на особливості у порядку залучення експертів. 
Від учасників майстер-класу хотілося би подякувати Миколі Володимировичу за цікаву і дуже корисну інформацію, за те що не зважаючи на свою зайнятість, він знайшов час і приділив увагу молоді, вніс свою частку у підготовку майбутніх юристів. Сподіваємось на майбутню співпрацю.